2018-03-18 304 浏览
今日八点钟,同二个朋友一齐过嚟食晚餐,因为见到铺头装修OK嘅,点知坐低系拣好食咩,去点餐先至发现劲差,系服务态度劲差,落单已经好似催命符咁样黑晒面,都唔紧要,明明九点半last order,八点钟已经好似个个想收工咁,叫咗二个河粉,三杯嘢饮,开始食,佢哋成班已经坐咗喺度望住我地食,然后有一下同落单𠮶个对望,先至发现其中头先落单个员工啤住我哋,咁样食嘢好大压力又好辛苦,明明睇到佢收十点,我哋八点钟入去,好差好差我未食过一间野可以咁差,然后又有几个人走咗入嚟大概六个人到跟住之后,佢哋都应该已经同厨房玩,又有六个,唉,其实咁赶住收工,应该要改善下啲制度,而唔系发泄落客人身上,况且我地都唔系迟入嚟,正常时间,亦都食得好快,唔会再帮衬第二次亦都呼吁各位唔使帮衬,我系食到一肚火,因为食完成餐不断比班黑面员工系咁啤,⬇️⬇️就好似最后𠮶张相咁样坐咗系我哋后面不停望住我地食,本身我都想姐埋个女人个样,但系卖单嘅时候令到我真系想公开佢个样俾大家睇,我真系好嬲,俾钱一句多谢都冇唔紧要,找钱系定落张枱,仲要个面黑到爆,我哋几个朋友已经不断喺度讲,我哋究竟做错咗啲乜嘢,然后我哋即刻上OpenRice check返呢间野,原来超多差评,全部都系话态度超差
2018-03-18
用餐时段