2024-12-29 0 浏览
入座时间8:30pm,见到餐厅5成吉位,问侍应可唔可以坐四人枱,松动啲。佢话公司规定二人只可以坐细台,我话咁夜都唔会有人黎,完全冇回应,冇谂住帮我地问下。最后都坐细枱。张台下仲细过茶餐厅,放2碟点野食已经无位(如图)。食到8:50pm,竟然水吧last order, 9pm到厨房last order! 问佢餐厅几点陶关门,"officially" 系10pm。究竟系公司policy or员工自己安排早收工呢?如果得半个钟时间,餐厅仲有5成吉位,咁都唔肯俾个客坐好啲?茶餐厅都好服务过佢!临走谂住好心同经理讲反入座安排坐位情况希望有改善点知换来一吐气,仲要一堆藉口话有客book左冇cancel,我都费事同佢咬,会唔会你间餐厅有一半位都系有人 no show?! At 8:30pm? 餐厅last order前30分钟....可惜嘅系食物质素其实唔差,浪费左。管理层有咁既态度就会有楼下嘅员工,成餐饭见到好多待应喺度咁手机,饮水,倾计,啰住个袋行来行去准备放工等等。我就一定冇下次啦。 gd luck!
可惜嘅系食物质素其实唔差,浪费左。
我就一定冇下次啦。 gd luck!