2023-07-02 111 浏览
系ig见到呢间餐厅拎过奖谂住过嚟试吓 点知十分失望 …. 叫左个testarossa pizza同拿破仑鸡翼。pizza入口味偏淡,唔够热。拿破仑鸡翼同普通茶餐厅炸鸡翼差唔多,我食过咁多间拿破仑鸡翼呢间真系略为逊色。同时间仲叫咗云吞同埋一杯西瓜汁,明白员工可能比较少,都体谅佢哋可能忙所以耐心等待咗差唔多半个钟,之后先吹左三次单。无奈俾我哋发现吹完单后职员只系去左同朋友倾偈同玩。睇住bar 枱职员跷埋手倾偈,当听到我地要取消单后快速系一个大胶樽倒咗杯西瓜汁俾我哋,而杯$68西瓜汁入口无味极水,同惠康买到嘅沟左水西瓜汁无异。而碟云吞都系我哋取消单后光速上菜。不是一个很愉快的经历,应该不会推荐朋友过嚟食
西瓜汁
Pizza