2022-12-16
TLDR:可以一试,但要留意服务态度以前晚市经过呢条街,见到好多人睇餐牌同排队,谂住平日放假黎试下午餐。平日午餐menu价钱大概98-128加一,有一个主食加一杯咖啡/茶。主食选择多,今日试左蟹膏炖饭同埋三文鱼籽海胆蟹柳意粉。两款主食份量适中,系冇咩客人既情况下上菜大约要10分钟,味道不错,食晒两款都唔会有漏既感觉。饮品非常多选择,包左有近十种花果茶,咖啡,朱古力等,连dirty,piccolo都包,我试左latte同埋黑加仑子茶,比较细杯,味道尚可。唯一既问题系侍应既服务态度。今次系平日约一点半到,现场总共只有三台客人,楼面大部分时间都系同一个侍应生招呼。我地由入门口对booking开始,个侍应好似成日都冇乜反应咁。有几次客人嗌唔该,佢都好似扮听唔到咁唔过黎,或者好恶咁讲一句等阵啦。又或者叫落单或者比杯水咁,听完就会行开慢慢做,一d回应都冇。虽然佢冇做咩特别出位既行为,但系成个感觉系佢好唔想做咁,唔耐烦。如果人少已经系咁,客人多既时候又会点?整体黎讲价钱同食物质素相配合,如果唔介意服务速度慢,态度麻麻,都可以一试。