2024-03-15 1160 浏览
话说朋友生日,book咗8:30两位,到8:10先打嚟讲话8:30俾唔到位我,问我可唔可以9:00先嚟,我同佢讲已经出咗门口差不多到,佢话真系俾唔到位,问我一系取唔取消🤔真心好搞笑,俾唔到枱都唔系咁迟先话俾人哋听,仲要人哋讲话已经差唔多到,都坚持话交唔到枱。🙃🙃夜麻麻都成八点几,book枱𠮶阵时讲到明朋友生日,点再去揾第二间食生日饭😒所以最尾都照去咗,谂住朋友生日唔好搞到唔开心,点知去到简直系恶梦😤😤佢根本上一批客完全系未交枱,佢纯粹叫咗上一班客迫埋喺一个位置,然后俾咗张枱我😩😩去到个环境劲嘈,本身book呢啲餐厅谂住可以倾吓偈,打下卡。点知完全嘈到听唔到个朋友讲乜,最尾食食吓仲俾人撞跌咗杯嘢饮,搞到个朋友成身湿晒🤬🤬🤬🤬🤬🤬认真讲句,去得呢啲地方都预咗唔系平,但系起码要有基本服务,第一次打差评,冇谂过唔系因为食物,而系因为服务。同埋老实讲句,佢啲串烧质素唔算好对得住个价钱。已经叫身边啲朋友唔好去,希望唔好有下一个有啲咁嘅经历🫣食完饱晒,成肚火🔥🔥