2023-06-10 724 浏览
9:40左右来收银枱,睇住前面𠮶位顾客落单,𠮶位收银嘅店员就即刻离开个收银枱,睇到还有客人在后边亦不顾。我哋就站在柜台前等,也很体谅佢哋要帮手沏茶等嘅其他工作,所以没有叫唤同催促佢哋。等了大概7,8分钟,有一位着黑衫的女店长吧,不知是否店长,不过与其他店员的制服不同,对我们说我们收了,不再接受order。我话见家都未够10点,佢就话对上一个客人已经是最后的一个,我很疑惑咁同佢讲,点解一早唔讲俾我哋听!等我哋等咗咁耐!我仲好体谅你地要做其他嘢,响度等咗好耐!而且你哋如果已经闩门,收银枱亦应该马上放上关闭嘅提示牌,而且之前果位店员收完上一个客人嘅order,见到我哋想落单,行开之前点解唔同我哋讲等我哋响度等?其实你系咪想玩我哋?咁你系咪响度玩紧啲顾客?搞到同行嘅小朋友十分之吾开心,跟住𠮶位肥店长立即黑面!对住我讲我哋不会再接order,态度10分恶劣,而且嚣张。唔好讲今时今日咁嘅服务态度,就算你唔接order,态度诚恳耐心解释, 我哋虽然有少少失望,都唔会甘吾开心!请着呢啲咁嘅员工系咪帮老板倒米?祝你好运。态度恶劣嚣张,好似净系得佢一间手摇茶店甘,此店永不再帮衬!

态度恶劣嚣张,好似净系得佢一间手摇茶店甘,此店永不再帮衬!

2023-06-10
100 分钟 (外卖自取)
$200 (其他)