2024-04-18 1792 浏览
其实都食开呢间,野食质素都OK 但系服务态度几年黎都系咁差,下午茶时段间舖得几个人用紧餐,已经同职员讲朋友行紧过黎都坚持话要人齐先,如果舖头系繁忙时段我理解 但系舖头用紧餐嘅人寥寥可数,真系有必要做到咁咩。 呢次都算,有一次夜晚食烤鱼,等太耐,朋友去隔离超市行阵,咁啱有台,我已经叫朋友即刻过黎,10秒钟已经可以行过黎,职员都唔show我,话唔齐人就要让比第二个,真系攞命,跟住让比第二个,另一位顾客都系未齐人,话泊紧车,但职员都比佢地入,究竟系咩意思…?真系嬲左,以后都唔想去食,帮亲左咁耐态度一样都系咁西,做得街坊生意其实可以唔洗做到咁尽!仲有一次食烤鱼 我地唔食肉 谂住将烤鱼餐入面嘅肉转菜,跟住又系唔比,但我真系唔明,冇人食其实都系浪费,我换碟菜,你仲赚左添啦,真系有必要咁死板咩其实,服务态度恶劣到咁,就算食物几好食都唔会再帮亲啦,食到一肚气。尤其是𠮶个短头发戴眼镜嘅员工,长期西面企系度,忍左佢好耐啦,成日都巴之闭咁款!街坊生意都做到咁嘅态度!