2017-09-22 834 浏览
利小馆服务态度极差由先声明,本人不是第一次食这餐厅;曾经有因为服务极好也有一段时间选择利小馆做晚餐,结帐时更有给tips。😒首先一行到门口话两位,就望下我著咩衫先。我也先同"带位小姐"表示唔想坐餐厅较出既座位。跟著个"带位小姐"好似好唔满意甘,黑矖面。都算,当你心情差;但入到餐厅里面好多位(当时七点都未够)其实甘多位,我唔系好明点解"带位小姐"硬要我坐厨房门口位(完全死角位,想点餐也可能要等一会儿个D位)半个钟后开始多人既时候,我眼见原来著得身光颈靓先有权选择坐咩位。😧入座后应该至少有杯热茶/水,坐左5分钟都系无要问先有,仲要话Menu 上面有写要叫先有热水⋯喂喂你好似有收加10% ? 我结帐系咪可以唔俾?其他小姐只系企系道,另外一班就倾计😕最后我order 左最爱既栗容布甸但食唔落所以转外卖。个小姐竟然问我可否俾个冻既我外卖;我想反问系咪可以扣返一半钱?因为无热,应该可以扣返火钱。😅总括来说,简直只系不断退步既一间餐厅。作为customer 我只系想舒舒服服食个晚餐;基本礼貌系应该,食物绝对唔系问题。我去这餐厅不代表是最好再者⋯有礼貌同会尊重客人既餐厅亦很多。请快快改善吧!🙏🏻
利小馆
服务态度极差