2024-01-23 548 浏览
自己个同事听错落错单,屈客人自己讲错。服务态度极度恶劣。之前都试过落错单,叫走酸菜变成多酸菜,叫佢换仲要诸多藉口。如果系食嘅,就唔使走啦。落单超过两碗都出事,落单同事逻辑鬼才。朋友放工入去餐厅攞位兼落单,明明讲左系四个人,从来冇说过要外卖。等我地到左果阵,个姐姐话食物已经打包左,然后话我地唔早讲唔系外卖。咩一早讲系四个人啰。食物盒仲要收钱。要佢退番外卖盒个六蚊,佢极度唔情愿,话今次已经用左外卖盒,所以唔会退钱。 仲要屈话系我朋友自己话叫嘅系外卖。好搞笑wo。仲要态度高高在上咁,「我个同事话系你地呢位小姐讲嘅要外卖wo,今次就算啦,当你地冇讲过啦。」整件事好滑稽,老屈客人。落单果位同事一路都唔敢出黎讲番。自己错左仲要赖系客人。餐饭食得都冇味。
自己个同事听错落错单,屈客人自己讲错。
服务态度极度恶劣。