REFLECT Restaurant & Bar

店员大家态度都好好 见我惊食嘢弹到条裙 重会帮我折好餐巾舖喺面 唔怪之得平日夜晚都爆场!🫶🏻我哋嗌咗秘制烧墨鱼🦑好香浓嘅孜然味 而且个墨鱼好有嚼劲👍墨西哥烤肉(鸡肉)🐥炒洋葱甜椒配熟玉米饼加鸡肉🍗再配埋牛油果酱💚莎莎酱♥️酸忌廉🤍啲鸡肉唔会好嚡 味道酸酸甜甜 配埋啲酱唔同口感 正!黑松露野菌薯团🥔有椎茸🤎白蘑菇🤍灵芝菇🩶黑松露酱🖤第一次食 以为系啲烟韧嘢🤣不过唔系 但味道几好😋我哋嗌咗两杯 #mocktail 🍹Jardin Secreto🤫有Elderflower🌸Apple🍎Mint🍵Lemon🍋Soda🥤Fresco Kiss💋有Cucumber🥒Apple🍎Lime🍋‍🟩Homemade Thyme Syrup🍬个人比较钟意前者 苹果味比较出 后者就青瓜味比较明显 不过大家要快啲饮 因为本身唔会太甜 啲冰融咗就淡嫁啦

我哋嗌咗
秘制烧墨鱼🦑好香浓嘅孜然味 而且个墨鱼好有嚼劲👍