2022-07-17 439 浏览
Book咗位星期日中午 约咗朋友晏昼去食饭 谂住个环境几靓 啲位几好坐 但职员嘅服务态度好差 帮衬过一次 以后都唔会再去..去到嘅时候个场一半都未坐满 坐低同朋友倾吓计先 但职员企喺你隔离比压力你快啲落单 又行埋你问你落单未 好似坐多阵先都唔得咁问职员匙羹同叉 佢拎过嚟劈落张枱食到一大半 大约坐咗一个钟 有个职员就系咁望住我哋 个职员就同另一个职员讲 你帮我睇吓啲客坐咗几耐 (𠮶阵时个场都未full 又冇人要等位 有人等位我都唔好意思坐咁耐啦)埋单个阵 我放咗张$500系枱 职员连单都冇俾我睇 无出声直接拎走我张$500走𠮶阵个职员串嘴问: 走啦咩? 啲嘢好无食 仲未食晒 食唔晒又叫我都明 疫情下饮食业艰难 想客人快啲食完快啲走 做多几转客 赚多啲钱.. 但职员系完全0服务态度!想人食完快啲走都可以系好礼貌架姐? 睇其他留言讲职员态度差 真系讲得岩 唔会再好 想食得开心 揾个地方慢慢坐既大家 唔驶拣呢间食物系ok既 价钱合理

问职员匙羹同叉 佢拎过嚟劈落张枱

想食得开心 揾个地方慢慢坐既大家 唔驶拣呢间