西貢海灣會燒烤大王

Beach BBQ King
2024-04-08 5629 浏览
复活节假期第一日入咗嚟西贡烧烤,我哋大约一点半嚟到 ,成个场应该坐到几百人,入座率得二成,都好冷清下,不怪得新闻话啲人北上消费,本港食肆冷清。入到去坐低, 开咗个烧烤炉之后,就自己攞嘢食 ,餐厅嘅食物正常味道,最好味应该系个猪颈肉😋。😌值得写呢篇食评嘅系因为啲服务员,佢哋真系一绝😒,企喺门口嘅阿姐服务员串咀到爆,用"指挥嘅态度"去叫顾客买咗票先,完全冇服务质素可言😡。跟住坐喺烧烤场内有一个服务员,类似系负责包好啲炭,同埋执好啲枱+ 负责起好个bbq炉 ,佢见我哋个bbq炉烧嘢食𠮶阵比较大烟就过嚟望,用极不友善 ,接近系指责你嘅态度😤,喺度话我哋做乜烧嘢食咁大烟, 大大声咁 exactly 讲 :「咁大烟点样烧嘢食?!🤬」 跟住指指点点咗一轮之后 ,就走开咗 ,态度真系奇差,令人O晒嘴😨。不久我听到隔离枱啲婶婶坐低咗冇耐,就好劳气话出面服务员,又系话其差态度, 直情想闹佢咁济 😟。呢间嘢其实食物系冇问题,配套亦ok,位置都ok,唯一差嘅就系服务员, 畀人人印象非常之差,佢哋真系有好大嘅进步空间啰😂, 真系唔知系唔系老细有默认咗佢哋要咁样服务 🤭🤐。 其实bbq场都 接近 无服务可言,通常
其实bbq场都 接近 无服务可言,通常所有嘢由拎食物开始已经系自助,真系唔明点解会俾人咁嘅印象🤨。
三个人(两大一细),九百蚊埋单,都唔系好低消费啫, 要咁样受气唔多值啰。