2021-11-05 363 浏览
食物质素就唔多讲啦,平民野大家都食过。但今日去呢间买外卖就真系激气。一般晚餐时段等得耐我理解,所以我足足等咗40分钟!系正常一餐饭都食完嘅时间🙂因为不嬲呢间夜晚外卖都等好耐,所以我落完单就行开咗10分钟去附近。行完就喺门口外围继续等。本身等到30分钟都觉得有啲诡,啲号码又叫得飘忽,忍唔住问拎外卖出嚟个阿姐我个餐有未。点知佢耍手拎头又支吾以对0沟通能力咁,我再问清楚系咪未有,佢点头😅于是我又等多10分钟然后问收银,重点系呢度啦,原来个餐一早有,收埋咗喺柜台入面,外面根本睇唔到有冇餐未拎,而个餐空置喺度成半个钟,都可以无再嗌个number 😓即系白白等多劲耐。系咪我唔问,个餐会一直放到收铺?唔该可唔可以培训吓啲员工先🙄Anyway,以后唔会再帮衬柴湾呢间。
唔该可唔可以培训吓啲员工先🙄
Anyway,以后唔会再帮衬柴湾呢间。
2021-11-05
40 分钟 (外卖自取)