餐厅: 永年士多 (兆安廣場)
资讯:

2022-07-27 450 浏览
突然想食车仔面就点咗个三𩠌面, 牛筋, 牛肚, 鱼腐加鱼皮饺, 再加份小食酸斋。下午茶好抵食, 仲送埋嘢饮点咗杯奶茶红豆冰要走冰少甜, 佢哋打嚟同我解释师傅调教最适合嘅味道所以就冇得走冰。拎外卖几时候店员都好有礼好热心, 又一次话唔好意思饮品调好味道走唔到冰, 所以送咗鱼蛋, 鸡翼尖同酸斋畀我, 好有。牛筋, 牛肚同鸡翼尖好稔好入味, 鱼蛋系𠮶种陈皮鱼蛋有咬感。另外值得一提既系佢哋嘅酸斋好好食, 酸甜啱啱好又唔会话好多色素𠮶种。会继续帮衬
, 酸甜啱啱好又唔会话好多色素𠮶种。会继续帮衬
2022-07-27
5 分钟 (外卖自取)
  • 三𩠌面