餐厅: add@Prince
资讯:

2018-10-08 2026 浏览
上个礼拜日小编同屋企人去呢度食buffet,已经唔系第一次食呢间、黎食buffet只有一个原因(认识小编我既人都应该非常清楚我唔like buffet呢家嘢既)就系小编大姨join左呢度既会员,有65折,计返每位大约170元左右,系抵既服务比上次更好,个on floor manager都好殷勤招呼d食客而唔系做死d server啰食物种类一般啦,基本既一定有。值得推既有即煮生滚粥,温馨提示大家如果想order生滚粥首先o系自己台拎张属于自己台既号码牌然后去粥counter放自己想要既食材落只碟度再放埋自己号码牌,师傅整好左就会有server送黎俾你粥底好好味,呢个绝对值得推介

粥底好好味,呢个绝对值得推介
生滚粥
豆腐花