餐厅: 希戈餐廳
资讯:

2019-02-07 3853 浏览
朝早做完gym同屋企人过左K11食饭,第一次黎,门面设计有精心,装饰亦好高级,入门口已经感觉系一间用心高质嘅西餐厅👍🏾行到枱前侍应又帮手带路同拉櫈,服务周到👍🏾👉🏾前菜有唔同嘅面包,有法式面包,蒜蓉包等,款式多,而且外脆内软🤤👉🏾切记!面包虽然好食,但千其唔好食得太饱住,因为重点唔系包😂👉🏾头盘:侍应会推餐车详细介绍头盘款式,有沙甸鱼,烟三文鱼,虾,芝士,红菜头,parma ham等等,仲有用布包住嘅半个柠檬,可以调下味,相当细心😉🐮烧美国牛肋骨肉(5成)- $595👉🏾厨师会亲自出黎切比牛肋骨肉👉🏾肉质鲜嫩,一切就开,肉味丰富🤤🐟香煎新西兰鲂鱼柳 - $520👉🏾鱼一啲都唔腥,完全无骨,大大啖肉,好鲜味😋🥬菠菜酥皮卷 - $395👉🏾外脆内多菜,个卷又吸哂个汁嘅味道💦👉🏾炒蘑菇嘅汁点缀左成个菜式嘅味道👍🏾🐥维也纳式焗法国鹌鹑 - $435👉🏾呢道菜相当新颖,肉质好鲜,配搭适宜👉🏾出面嘅餐厅比较难揾到,味道亦唔错,建议未试过嘅朋友可以试下🍰甜品方面,餐厅侍应亦会向你逐一介绍😆👉🏾基本上都系任拣,我叫左Grand Chocolate,栗子挞,同士多啤梨仲有菠萝👉🏾栗子挞唔会太甜,亦唔会太

🐮烧美国牛肋骨肉(5成)- $595
👉🏾厨师会亲自出黎切比牛肋骨肉
👉🏾肉质鲜嫩,一切就开,肉味丰富🤤

🐟香煎新西兰鲂鱼柳 - $520
👉🏾鱼一啲都唔腥,完全无骨,大大啖肉,好鲜味😋

🥬菠菜酥皮卷 - $395
👉🏾外脆内多菜,个卷又吸哂个汁嘅味道💦
👉🏾炒蘑菇嘅汁点缀左成个菜式嘅味道👍🏾

🐥维也纳式焗法国鹌鹑 - $435
👉🏾呢道菜相当新颖,肉质好鲜,配搭适宜

🍰甜品方面,餐厅侍应亦会向你逐一介绍😆
👉🏾栗子挞唔会太甜,亦唔会太溜,作为饭后甜品一流
👉🏾Grand Chocolate嘅朱古力味浓厚🤤

总括来讲,无论系食物,环境,服务都系高质,互相配合,简直系五星级嘅享受,呢个价钱绝对值得👍🏾