2016-02-05 492 浏览
呢间系西餐厅 价钱大概150至300 系西餐厅来讲食物款式都叫几多 气氛唔错 位置宽敞 枱既密度唔会好高 所以环境都叫静同舒服 几适合亲朋密友食饭 大虾凯撒沙律大虾肉质嫩滑弹牙 size 都几大下 只系用左少少盐调味 所以鲜虾味好出 一碟大概有4-5只左右 罗马生菜有啲老 唔够fresh 但份量够多 好襟食 面包粒好脆 但烟肉粒份量唔够多 至于个酱汁酸少少会更好 但见到每条菜上面有凯撒沙律汁真系好开心😍 蚬肉阔条面好多蚬肉 只只都好大粒 奈何入边有啲沙 不过我切左啲内脏唔食 都仲有好多蚬肉食😋 慢慢切慢慢食 好享受 至于阔条面sell自家制 好弹牙 成个味都几好 净系咸左少少 朱古力曲奇沙冰必食推介👍 上面有Oreo 同曲奇雪糕 侍应会攞只碟比你食雪糕用 够体贴 我叫左杯大既 好大杯 两个人饮都好够 朱古力味同曲奇味够浓 但又唔会太甜 啲冰够碎够滑 唔会食到一粒粒嘅冰 佢呢只系无朱古力碎 同Starbucks 既好唔同 滑好多😍 好耐未试过可以咁优闲食一个dinner 可以慢慢倾计 坐得又舒服 餐厅服务又好 唔会催你 仲要睇你食完一

大虾凯撒沙律

蚬肉阔条面

朱古力曲奇沙冰

好耐未试过可以咁优闲食一个dinner 可以慢慢倾计 坐得又舒服 餐厅服务又好 唔会催你 仲要睇你食完一碟先上一碟 服务满分👏🏽

交通仲好方便 系北角站一出就系 唔洗揾咁济