2024-07-26 625 浏览
5个人食lunch,每人200元。叫左5个餐连饮品,另加4个甜品分享食。我地叫左(1)西冷牛扒;(2)猪仔骨;(3)烟三文鱼沙律;(4)海鲜意大利饭;(5)薯条炸鱼,大家share食,食品味道很好,尤其猪仔骨我觉得最好味。饮品叫左有Ice Americano, Cappuccino x2, Ice Mocha x 2,佢地用既系意大利深烘焙咖啡豆,味道比较nutty. 我最欣赏系佢地既服务态道,我地order既西冷要5成熟,黎道系起码熟左7成,经理听到我地讲,即刻再送过一件5成熟既西冷比我地。跟住因为大家倾得好开心,有其中一个朋友将自己杯Ice mocha倒写左,侍应即刻过黎提供餐巾,抹地,而且仲送来一杯新冲既Ice mocha。最后,都有小小欠理想就系餐厅长期将其中一边玻璃门打开,由于而家天气太热,我地坐既位置近门,所以就有啲热。今次用餐都系愉快既,会再去。
今次用餐都系愉快既,会再去。
  • 猪仔骨