2024-08-19 310 浏览
基本上好少会俾差评,除非真系难食或者服务差,今次呢一间就中咗后者。放工想买d野食番屋企,见到呢间铺头做紧taco半价优惠,就谂住买一个番去食。结果企咗响个cashier 5分钟,个staff先施施然咁过黎落单。见佢本身折紧纸盒,估计应该系做半价所以多野做,无时间应付客,咁就无理啦,结果系落完order之后,落单既人寥寥可数,但系出餐异常地慢,基本上系十五分钟起跳,重点系我白白企咗半个钟,先得果5个order唔够,都可以漏咗我单,要我问个staff先好似如梦初醒咁! 得果几张单都可以漏单,真系几好食都无用啦!讲番个taco,味道正常但其实算妯件,一个女仔一餐起码要食两件先够饱,如果唔系特价我一定唔会试,因为CP值真系好低,宁愿正正经经坐低食餐饭好过。

2024-07-08
30 分钟 (外卖自取)