2017-07-27 671 浏览
一早就听过呢间啲野食好好食,好想试好耐,就相约朋友一齐去试下。我个日就早左到,两点半入到去就自己叫左份生炸鸡翼汤公仔面同叫左杯冻咖啡食住先等我两个朋友首先值得一赞既系杯冻啡,又唔会好甜又好香咖啡味又滑好好饮,仲有份面好大份好多,面又唔会太淋,鸡翼放冻左都好香口!当我食紧既时候,我朋友都仲未到,就不停有姐姐问我几多位,系咪一位,经过3-4次我话唔好意思有3位。佢地都系咁俾说话我听话:人地有3位,唔好叫人去座。我都觉得唔好意思食到一半就叫多份炸鸡脾沙律俾我朋友谂住可以放啲野食系到令佢地唔好再问我。直到朋友3点就到左,就无啲目光望住呢份鸡脾炸得好脆但入面好有肉汁,好好食又大份,正呢杯红豆冰都好出名,又叫左两杯试下,真系无叫错,唔似出面个啲得个甜字,呢杯既红豆真系好大粒,好好饮我地亦叫左份西多士,如果可以加埋炼奶仲食到差唔多饱又见到人地食捞面,我地又叫左份瑞士鸡家翼捞面捞面就无咁特别,特别系只鸡翼,好入味我觉得可以有下次再食既机会,不过应该会去另一间分店去试下
生炸鸡翼汤公仔面

首先值得一赞既系杯冻啡,又唔会好甜又好香咖啡味又滑
招牌炸鸡脾沙律

呢份鸡脾炸得好脆但入面好有肉汁,好好食又大份,正
花生酱西多士
我地亦叫左份西多士,
如果可以加埋炼奶仲
食到差唔多饱又见到人地食捞面,我地又叫左份瑞士鸡家翼捞面
瑞士鸡翼捞公仔面
捞面就无咁特别,特别系只鸡翼,好入味

我觉得可以有下次再食既机会,不过应该会去另一间分店去试下
生炸鸡翼汤公仔面
招牌炸鸡脾沙律