2023-04-24 573 浏览
性价比超高嘅德国餐厅~推介比大家,去开粉岭一定要去试下!🍴脆皮德国咸猪手配薯蓉 $178其实我唔系一个特别钟意食猪手嘅人,因为以前食都觉得好大旧骨好麻烦,而且以前食过嘅都好干,皮又好韧好难咬。但呢个真系超级惊喜,首先佢一上,我哋都呆咗,好大份😂佢已经切好晒一片天,唔使自己切,超啱我呢啲懒人,啖啖都系肉🤤 食落口,更加觉得surprise,唔知佢点整可以整到个皮系又脆又弹牙,同时保持到入面嘅肉系唔干,真系好好味!配埋薯蓉同酸椰菜,食吓食吓就清碟😌🍴美式烧猪仔骨配炸薯条 $188我嘅推介❤️‍🔥呢个真系好好食,系超多汁超多肉!而且啲肉好淋好好味,仲有我最爱嘅炸薯条,好脆😋有时候出去食叫猪仔骨都会怕中伏,有试过啲肉痴晒系啲骨度,又或者骨多过肉,根本都冇啖好食。呢个完全唔会~🥤可乐雪糕特饮 $35正常味道~食薯条梗系要有可乐🍵玫瑰花茶 系我饮过最甜嘅花茶,应该落咗蜂蜜~食咗咁多比较Heavy嘅嘢,饮下茶消济解腻😋$40 有一壶,可以同朋友share饮~真心以咁亲民嘅价钱食到呢个质素同呢个份量嘅西餐好难得🙈一定会encore,下次要试下望落好邪恶好适合打卡嘅熔岩芝士酱汉堡同埋呢度嘅全手工pizza
性价比超高嘅德国餐厅~推介比大家,去开粉岭一定要去试下!

🍴脆皮德国咸猪手配薯蓉 $178

🍴美式烧猪仔骨配炸薯条 $188

🥤可乐雪糕特饮 $35
正常味道~食薯条梗系要有可乐

🍵玫瑰花茶
$40 有一壶,可以同朋友share饮~

真心以咁亲民嘅价钱食到呢个质素同呢个份量嘅西餐好难得🙈一定会encore,下次要试下望落好邪恶好适合打卡嘅熔岩芝士酱汉堡同埋呢度嘅全手工pizza!