2024-05-11
本来朋友生日想揾间靓餐厅庆祝,点知啲食物又唔好食,服务态度非常差。一去到,明明订咗五人枱,得一张梳化仔同二张凳,问佢有冇多张凳,佢叫我地梳化坐埋d就坐到(肥少少都坐唔到)跟住问佢可唔可以比张凳我地放下野,最后佢先比左张高过我地张枱嘅bar枱凳我地,同朋友真系呆咗。到食物质素,叫咗个芒果大虾沙律,个沙律系得啲好碎嘅芒果仲得好少,仲要系有啲霉嘅感觉,好似放咗好耐好唔新鲜。另外叫咗个龙虾pizza,唔细心睇都揾唔到龙虾系边,中间有个龙虾头同埋个龙虾壳。个Pizza好似冇任何配料喺上面咁。之后叫咗卡邦尼同长脚蟹意粉,冇特别不过不失。问店员意粉上面有两旧唔知系蕃茄定系配菜,系咪可以捞落意粉,佢话佢唔清楚。唔知点解可以答得咁唔专业。最后,本身提前一日同咗餐厅讲有朋友生日想食生日庆祝字落甜品碟,而且已经提前一日order咗甜品,最后上甜品𠮶阵竟然就咁上咗甜品,咩字都冇写,问店员点解冇生日嘅字眼佢话:你头先唔讲?如果我可以即时讲咁点解我要提前一日去同你落order呢?最后个甜品都系好难食,入面好硬,食咗第一啖已经唔想再食。
最后个甜品都系好难食,入面好硬,食咗第一啖已经唔想再食。