2018-03-06 368 浏览
上星期日晚上7:30入座,见menu都有很多选择,便先叫个酸辣凤爪沙律$79,过多一阵,再落单叫左六款食物:一打沙爹串烧$180,肉质都算ok蒜蓉饱条$45,够松脆印度薄饼$45,太干身泰式青咖哩鸡$90,咖哩汁同鸡肉的味道是完全分开,鸡肉偏鞋泰式猪手汤河$52,味道一般咸鱼粉丝杂菜煲$85,咸鱼落得太少,没有咸香味当食紧凤爪时,发觉都好辣,便想叫冻饮,点知个服务员好不礼貌地话: 小姐,我哋好忙,你可唔可以一次过落单!我答:我叫嘢饮都得挂……要珍多冰$28同凉粉红豆冰$32服务员话:咁你仲有冇其他,好一次过落埋又当上杂菜煲时,个服务员景然话:你哋睇住个煲,整亲冇得赔俾你哋(我心想:咩事呀!洗唔洗唔讲)经过以上的不礼貌对待,我已经一肚气,其实分开三次落单都不算过分,我又唔系每次落一样嘢😣到埋单时,我已不想再叫𠮶个服务员,便找其他人,见其他人都忙,便亲身去找人埋单,点知另一服务又好怒气话:你返埋位先,我好忙呀!!我真系O晒咀,想点呀……落单又忙,埋单又忙!本来开开心心全家人食餐饭,最后食左一肚气😤由于全餐饭的心情太差,没心情拍照,未能分享相片。
一打沙爹串烧$180,肉质都算ok
蒜蓉饱条$45,够松脆
印度薄饼$45,太干身
泰式青咖哩鸡$90,咖哩汁同鸡肉的味道是完全分开,鸡肉偏鞋
泰式猪手汤河$52,味道一般
咸鱼粉丝杂菜煲$85,咸鱼落得太少,没有咸香味

我答:我叫嘢饮都得挂……要珍多冰$28同凉粉红豆冰$32
服务员话:咁你仲有冇其他,好一次过落埋

(我心想:咩事呀!洗唔洗唔讲)

由于全餐饭的心情太差,没心情拍照,未能分享相片。
2018-03-04