2020-07-02 1136 浏览
拣左间比较就脚既扒房,冇book台,walk-in等左一个钟,不断有2人位可以入,但就冇6人位,而最后等到𠮶阵,都只系俾到2人位,同4人卡位,要分开坐。同行朋友最先叫餐,但期间只有沙律餐汤同薯条到左,佢怀疑漏单,追问侍应,得到既回覆系整紧,后来佢隔离两台既人迟过佢黎但都已经有扒餐上台,佢怀疑系侍应将上错左俾隔离台,再追问,餐厅承认有甩漏话俾个折黎,但咁既时候无论得到既回覆系咩已经唔重要,服务真系好甩漏,又饿又嬲爆都人之常情,所以必须首先写低。再睇到劣评都有唔少人提及服务唔好,奉劝大家睇重服务既就唔好拣呢间啦。再黎薯条任食都唔好咁认真,我地4个人首先黎左4兜,系有少许余温既,再5分钟上𠮶2兜就啱啱炸嘅,但都系一样,老麦薯条都好食过佢,薯条好干但唔脆,加上d盐唔使钱咁,好咸,食完之后我地再试个番茄汤竟然系觉得个红汤淡,唔够味。后来再饮落去就发觉越黎越浓味,先知道系薯条嘅错。沙律落左油醋汁,会好酸,唔食惯可能会觉得普通芝麻汁仲好。牛扒就3款都有叫到,最易咬开既系prime级平铁牛扒,按餐厅推荐叫左medium rare,食落都叫做ok既,但隔离pat薯蓉会吸引d啰,又香又滑。而其他两款都冇呢

沙律落左油醋汁,会好酸,唔食惯可能会觉得普通芝麻汁仲好。

牛扒就3款都有叫到,最易咬开既系prime级平铁牛扒,按餐厅推荐叫左medium rare,食落都叫做ok既,但隔离pat薯蓉会吸引d啰,又香又滑。而其他两款都冇呢只牛扒好食,韧d同冇咁重牛味。

贪新鲜叫左嘢饮,有dirty lemonade 同really dirty lemonade ,dirty就冇酒精,另外一杯有少许酒精,但都一样咁酸,最后都饮唔晒。

总结,
汤同沙律普通,
饮品,薯条同服务唔掂,
牛扒可以一试。

左really  dirty  lemonade  右  dirty  lemonade
2020-06-30
  • 美国390日谷饲Prime级平铁牛扒