2020-07-05
服务方面,排队安排混乱排队等位过程中,有另一对客人过黎想睇Menu,企门口嘅职员A拎俾佢地睇然后就行左去执枱。之后突然有个企室内嘅职员B走出黎同A讲话系𠮶一对客人排先嘅,就安排咗佢地排喺我地前面,变相佢地迟黎先上岸。😡我地问返职员A,明明系我地黎先,点解会变成咁,佢话唔知道,又话职员B咁讲所以就系。完全唔知讲咩好...条尾就set左喺度,我地都乖乖排紧队,然后个职员B讲一句,就可以插两个冇排队嘅人喺前面?佢咁讲,职员A你就信晒?唔会问返啲客confirm下?食物方面,真系好普通叫左一个 西京味噌鲑鱼意大利面 同 明太子意大利面,味道正常,但唔知系咪因为坐室外,意粉系用个纸兜装住,更加唔会有摆盘可言,求其一兜面劲hea咁上俾你,卖相一啲都唔靓,而且都细份食唔饱,完全唔值$88同$98(唔系套餐,饮品要另叫)🙄唯一好处,系个风景靓嘅,放假坐喺度吹下海风,睇下人放狗,系几舒服
食物方面,真系好普通