2006-03-01
呢度d 食物质数无需我多介绍﹐所以虽然贵我都耐唔耐都会去食o下。话说去年有晚我一心好心情同我细佬去食靓靓寿司﹐book 左8pm﹐讲明要sushi bar。我地准时到达﹐见到电梯口好多人等﹐心想好彩我有订台o者﹐点知一样要等。无所谓啦﹐要食好o野付少少代价﹐应该o既。等左差不多30 分钟﹐见到其他比我们迟来既人都已经入左去﹐问左captain 几次都话sushi bar 未有位。等o左咁耐﹐人有三急﹐我细佬要去洗手间﹐要经过sushi bar 的。他回来时告诉我他见到比我们迟来的几个日本人坐o系sushi bar 食紧喇﹐有冇搞错﹗﹗揾个captain 问下﹐完全闪避我个问题﹐最终他说如果肯坐台就下一张安排俾我们﹐我真系好嬲﹐想即刻走﹐不过我见我细佬好想食﹐就要o左下一张台﹐不过气在心头﹐食而无味喇﹗我以后一定唔会再来﹗我个“喊”o系俾那个经理的服务的﹗﹗
我个“喊”o系俾那个经理的服务的﹗﹗