个日同班fd念住食近啲就谂住行去杏花邨揾间嘢食,咁啱就揾到呢一间食台湾嘢嘅餐厅。开头入到去其实都几正常,落单要自己出去俾钱,但个餐送到黎𠮶阵就发现有问题,分量同价钱不成比例,虽然话系杏花邨嘅餐厅价钱都通常偏贵。但系你一碗面用筷子一夹就冇晒都好夸张wor,卤肉饭啲老玉又少,饭又少,唔讲以为系BB餐食。我𠮶阵买咗个套餐$64连小食+饮品,我个盐酥鸡其实还好但系个猪扒真系唔掂。味道口感完全唔似。饮品整好咗又唔送过嚟,又唔系忙,等到人哋食晒先送来系咪有啲过分啊?要过客特登出去同个店员讲,佢先肯用3秒帮你整好杯饮品。匙羹一睇就知冇洗过,啲污渍一大块黐线叫个客自己用纸巾抹,唔系话一个㖞,系一大堆匙羹。店员态度又差问佢几时跟杯嘢饮又唔理人,如果要来杏花邨食一定唔会拣呢间😅

阿萨姆红茶