餐厅: 百份百餐廳 (華心商場)
资讯:

餐厅: 百份百餐廳 (華心商場)
资讯:

寻日去左食晚餐 叫左中式牛柳 金银蛋炒时菜金银蛋10分钟就上左谂住食住金银蛋炒时菜等中式牛柳啦等等等都仲未有连隔篱枱迟落单嘅中式牛柳已经上咗菜咁我哋就喺30分钟𠮶阵,揾咗佢哋同事追单佢地几西利 明明见到你举手都扮见唔到终于揾到个楼面 同佢讲已经等左30分钟佢行番黎同我地讲因为今日得一个人炒小菜等下啦果下已经嬲 等到45分钟都无 决定饿住都要取消张单揾佢地同事取消 今次呢个好似经理黎 佢发现隔离枱应该系咕噜肉 上错左牛柳比隔离枱换言之我第一次帮我追单𠮶个同事冇帮我跟真心失望 佢哋连唔好意思都唔会讲,净系话上错菜呢间嘢服务态度一直好差,作为街坊真系好失望 大家唔信可以试吓企喺收银处叫外卖1分钟都唔会有人理你或者喺餐枱度举手叫人落单2分钟都唔会有人理你 见到都扮见唔到我屋企人一直叫我唔好食呢间,但因为呢间嘅中式牛柳真系几好食,所以我都一直有帮衬落去,但系今次之后我以后唔会再帮衬了
寻日去左食晚餐

果下已经嬲
等到45分钟都无 决定饿住都要取消张单

换言之我第一次帮我追单𠮶个同事冇帮我跟
真心失望
佢哋连唔好意思都唔会讲,净系话上错菜

呢间嘢服务态度一直好差

所以我都一直有帮衬落去,但系今次之后我以后唔会再帮衬了