2020-12-30
去到湾仔食一间比较高质素嘅点心餐厅,上网一揾就揾到依间啦依间位置好近会展,午餐时间因为限聚令嘅关系,每张枱系得两个人坐嘅,所以如果想食嘅话建议都打嚟预约下先午饭时间,都几多上班族嚟呢度食饭,不得不赞嘅系依度嘅服务态度非常之好,店员都非常之有礼貌会主动帮你斟茶,非常之细心由于两个人食嘅关系所以叫𩠌都唔可以太多,食咗几样野之后非常之赞叹嘅系佢𠮶个黑醋豚肉系超级好食,佢果皮系类似拔丝苹果上面𠮶层甜甜地薄薄地嘅脆皮,肉系非常之多嘅肉汁,咬落去系非常之厚实而且唔痴牙,虽然两个人食但系我哋都可以清晒全部,你就知道系几好食啦其他嘅豉油肠粉同埋炸豆腐同埋叉烧包就一般般又唔系话非常之特别又唔系话劲好食咁样不过个人非常之推荐黑豚肉,所以如果有机会你依间餐厅食嘢嘅话记住叫一一样嘢因为会刮目相看