2020-03-08
今日系我男朋友既生日🎂💕早几日喺openrice见到生日月份送甜品既coupon 又见到好多食评庆生都好评😯所以打电话落booking今晚6点钟 有提及到要用coupon店员都好贴心讲哂条款细则 要每人叫一个set dinner/main 埋单要比现金等等💵之后佢会问帮边位庆生 同埋有无想加既图案我男朋友钟意海贼王里面既franky🤖(比较冷门角色)店员表示未听过 我都怕麻烦到人 所以讲左如果唔知可以唔洗画 净系happy birthday已够👍🏼到今日去食 环境好好 好有格调 食物水准都唔错特别想赞下店员既态度都好好 食得几舒服👍🏼最最最想赞既系上甜品 画碟果下 真系真系🙀好靓呀!连d细节位都画得好细心 真系无谂过完全唔会马虎 画碟既店员多谢你呀!!!!🙏😍连男朋友都忍唔住欣赏左一阵先舍得食哈哈哈😂店员不论系上甜品果刻 定埋完单走果刻都有同我男朋友讲生日快乐🎂🎊多谢chalet比左个咁开心既生日晚餐比我男朋友
之后佢会问帮边位庆生 同埋有无想加既图案
我男朋友钟意海贼王里面既franky🤖(比较冷门角色)
到今日去食 环境好好 好有格调 食物水准都唔错
特别想赞下店员既态度都好好 食得几舒服👍🏼