2024-07-26
(10分为满分:🌕)味道:🌕🌕🌕🌕🌕🌕🌕🌖🌑🌑Dirty 啡乳交融($36)夏天咁热真系饮唔到热啡,就叫左个dirty试下,佢系用左佢地自己炒既豆整,所以饮出黎啲味完全唔同,热既coffee加冻冰冰既奶,超级好咪😋😋😋😋😋Hand drip 招牌手冲咖啡($48)呢到出名dark roast,性价比高,炒出黎啲豆好有风味,完左我地都买左啲挂耳同豆返去自己冲黎饮🥰🥰🥰价钱:🌕🌕🌕🌕🌕🌕🌖🌑🌑🌑老实讲,而家大部分cafe一杯咖啡都>$40,呢度既价钱可以接受,同埋佢都有好多挂耳同豆比你买,咖啡控岩晒😎😎交通:🌕🌕🌕🌕🌕🌑🌑🌑🌑🌑交通就真系唔太方便喇,系见放假冇野做又系土瓜湾泊到咪表就行过黎试下,都行成10-15分钟,大热天时有啲难搞,如果黎建议揾番有咩巴士🚌系附近有站就会舒服好多🤣🤣🤣环境:🌕🌕🌕🌕🌕🌕🌕🌕🌑🌑环境好舒服,铺头细细间唔算多位,都等左一阵先有位,但装修好靓好岩打卡,我地之前仲有朋友专登系门口影pre wedding,影出黎系好特别😍😍同埋店员好friendly,好有礼貌又会同你讲2句,氛围唔错的🥰👍🏻性价比:🌕🌕🌕🌕🌕🌕🌕🌑🌑🌑除咗系位置隔涉啲,其他野我觉得系香港黎讲
味道:🌕🌕🌕🌕🌕🌕🌕🌖🌑🌑
Dirty 啡乳交融($36)
Hand drip 招牌手冲咖啡($48)
价钱:🌕🌕🌕🌕🌕🌕🌖🌑🌑🌑
交通:🌕🌕🌕🌕🌕🌑🌑🌑🌑🌑
环境:🌕🌕🌕🌕🌕🌕🌕🌕🌑🌑
性价比:🌕🌕🌕🌕🌕🌕🌕🌑🌑🌑
除咗系位置隔涉啲,其他野我觉得系香港黎讲算系唔错同有特色既cafe,佢张印花卡仲用旁边11条街名做主题,劲特别😎😎