2023-11-19 325 浏览
烟三文鱼·海虾·半熟蛋沙律 - 份量比较少(如果系男性的话勉勉强强可以叫做一人份量)海虾有2只、烟三文鱼有2片(应该系将1片,1开2,我觉得🤔)味道ok唔差。烤牛骨髓伴红酒烩牛肋、牛肝菌及多士 - 呢个菜式系将红烩牛肋肉丝、牛肝菌放在烤牛骨髓上,顶层再放上炸过嘅洋葱丝,旁边伴咗一些小多士。味道系好味嘅👍🏻,唯一缺点系块小多士真系好小(有几块系大过5圆硬少少,你话系咪好细)幻想一下🤔你要将牛骨髓、牛肋肉丝和牛肝菌放在小多士上,一口吃,真系非常有难度。松露芝士烟熏牛肉三文治 - 呢个份量就非常满足!而且好食👍🏻。块多士系用牛油烘过,𥚃面有黑松露酱、芝士、烟熏牛肉之外,仲有啲应该系酸洋葱,整个组合非常之夹,推荐!