假期第一日谂住同朋友订位舒舒服服饮个茶,一早订位,一去到带位𠮶位知客只会招呼熟客,订咗位嘅生客采你都儍,我订咗位仲明明系第一个订位(订位编号no.1)居然叫我坐门口玻璃墙外临时加嘅台,对住带位counter 同部䢂食饭跟本不能接受,当然拒绝,跟住就叫我等,期间乜生乜太嚟就即刻有位入坐,完全冇睇订位薄即系冇订位,投诉后就求其俾张二人枱俾我四个人坐,最后等咗差唔多一个钟至有一张正常枱,谷到一肚气食龙肉都冇味,加上食物真系差咗,XO酱萝卜糕煎到烂晒,烧卖太多肥猪肉,炸两唔脆,比疫情时差太多!我依家唔系订位食大排档啰,呢度嘅消费饮茶都唔系平,每次两、三个人都过千,简直离晒大谱,每间酒楼都有熟客,但呢间太离谱,做到出晒面如果呢间酒楼只在乎做熟客生意不如改会员制唔入会冇得食唔好做街客生意了,真心希望大家唔好再去再推介呢间酒楼,贴钱买难受🔥🔥🔥🔥🔥🔥

• 门口知客只系识得招呼熟客嘅面口令人大开眼界