2017-07-09 228 浏览
整体食物唔错,但… 服务差到咁,好难去第二次。实在可惜,因为店内座位唔逼,装修简洁,其实好舒服。友人晏昼打去试订九点半枱,答案系「你Walk in啦」… 睇Openrice以为last order系十点,九点半去到,两个扮侍应女子望天望地望远方倾埋句计,终于肯慢镜行去口招呼我哋。扮侍应女子话「我哋执紧嘢喇」,我问系咪即系冇得食,佢又话「唔系,last order系九点九,食个半钟」… 咁矛盾咩?!一坐低,谂住火速拣嘢食,心谂净番唔够十五分钟就九点九,免得大家难做,想快… 偏偏!!!佢哋咁赶又唔俾餐牌… 吖,明明佢哋收钱又可以神速,哩头落完单,食嘅未到,𠮶头俾张单叫我哋埋单。咁矛盾咩?!十点九,「我哋要收啦」… 嘢都未饮晒,扫兴说再见。西柚Coronaita $88冇极假果汁味,正常。海鲜葱饼 $100煎得香口,咬落啖啖葱,海鲜份量好足,最赞系冇食粉团嘅感觉。赞!韩式鱿鱼炸鸡 $180渴望咗食炸鸡一排,所以今晚拣韩国菜。虽然冇惊喜,总算冇失望。炸浆冇过厚,调味正常唔会咸。跟机有个细沙律,四款酱汁任君选择。香港唔容易揾到好食嘅炸鸡,哩碟我接受。配搭炸鱿鱼就第一次试,有趣。

十点九,「我哋要收啦」… 嘢都未饮晒,扫兴说再见。

西柚Coronaita $88
冇极假果汁味,正常。

西柚Coronaita

海鲜葱饼 $100