2019-01-07 337 浏览
我一向都系芽庄既粉丝,支持左佢好多年。呢间tst分店之前都有黎食过但已经有一段时间无黎。今晚约左英国返黎既朋友系到食饭,我地有6个人,我地无订位,7点唔到黎walk in好彩唔洗等好耐就攞到位。门口果位姐姐话只可以食75分钟要交枱,我地多口问如果食唔切点算,姐姐话会帮我地打包走,真系好幽默😂座位有点逼,身型比较大只或多行李可能坐得无咁舒服。我地每人叫左个粉,再叫几个小食:春卷,软壳蟹卷,椒盐豆腐。我自己叫左个生牛爽腩粉。食物一如既往保持水准,可惜系服务方面差左。可能呢区比较繁忙既缘故,佢落单漏左我碗粉,期间我地追左3次,追到第4次先真正帮我处理,好失望😞成枱其他人都食晒我碗粉先黎。好彩我食嘢几快,最后系限时埋单前食完仲有时间坐吓✌️单亦准时送到我地枱上

座位有点逼,身型比较大只或多行李可能坐得无咁舒服。

成枱其他人都食晒我碗粉先黎。
好彩我食嘢几快,最后系限时埋单前食完仲有时间坐吓✌️
单亦准时送到我地枱上