2024-11-11 1680 浏览
星期六排队去,被安排上楼上坐,一开始坐喺梳化超级唔舒服,张餐枱超矮,成个人要弯腰咁坐低食嘢,差啲以为自己系乞儿之后问个侍应可唔可以转去高bar台,转咗过去之后,另一个店员又同我哋讲话要坐返去梳化位置,因为高吧枱位置系比四人用但系我哋食完成个餐之后,发觉原来𠮶个高Bar枱其实系比店员一个人用餐,根本就冇四个客人入座过我落去买完嘢食之后,谂住一次过拎埋餐具(因为餐具需要客人自己喺楼下拿取),点知佢啲餐具未洗完,我就只好上返楼上坐低等嘢食。之后有个店员拎咗嘢食上嚟,我就问佢可唔可以下一个嘢食嚟嘅时候,拎埋两set餐具俾我哋,因为我哋啱啱想攞嘅时候又洗晒,依家又唔想落去行多转,店员只系话:依家有啦,你哋落去自己拎,成个用餐体验极度差,梳化已经要弯住嚟食,餐具又要行去两转拎,有吧枱又唔俾我哋转过去,最后啲嘢食冇食晒就走咗。但系咁嘅服务态度完全对唔起佢嘅价钱,建议大家唔好去食到一肚气。

但系咁嘅服务态度完全对唔起佢嘅价钱,建议
大家唔好去食到一肚气。

All  Day
2024-11-09