2021-10-27 3284 浏览
晚餐,点了三份炸物定食及一份五款刺身拼盘,朋友一开头食发觉带子极度不新鲜,吐了出来,然后我本人再试多一片,去到喉咙位有浸唔新鲜嘅臭味,至于其他鱼生卖相一般,尤其吞拿鱼,其后跟店员反映情况,无奈店员即时回应带子刚开唔会唔争鲜,问题系如果咁嘅情况有机会来货已经唔新鲜,但系佢反而质疑我地,然后问你想换三文鱼定吞拿鱼,我亦同佢讲其实吞拿鱼都唔系好新鲜,你睇吓佢啲色泽,而佢嘅回应「吞拿鱼系咁嘅颜色㖞,咁我换晒三文鱼俾你啦」 我点的是五色刺身,价钱都系五色刺身!而家咁样换,即是有五种有三样都三文鱼!没有其他选择只可以无奈接受!另外猪扒方面,点咗猪扒猪柳同生蚝,除咗生蚝好食其他好似食煲汤嘅瘦肉咁⋯摄晒落牙缝⋯总结而言食物质素服务态度和价钱完全反比!

总结而言食物质素服务态度和价钱完全反比!

2021-10-24