2019-03-03 187 浏览
服务差:1. 追单追几次。两点落单,大部分食物都快到(呢点赞既),唯独一杯冻柠茶迟迟未到,两点半开始前后追左三次,有一位侍应竟然回覆:“系咪落左架啦?你等下啊,宜家好多单啊!”,当时迟过我地到既隔离台杯冻柠茶到左。最后(追第四次)向一位疑似最高负责人讲漏单情况,一分钟就即刻有,当时两点搭十一。2. 好难得全店职员都冇笑容,而且惜字如金,亦只有顾客单向对职员讲野(唯一双向就系上面话翻我转头既侍应)。追单唔覆“好,我睇睇啊”“唔好意思”之外,埋单问收唔收卡,只讲三个字“收现金”,唔作解释。不卫生:有位侍应一次过攞四杯满载既热饮经过细佬身后既走廊,不断滴湿滴污秽地下,好彩冇挂衫系椅背。之后一直冇人拖过地。离开餐厅既时候,冇行过滴污秽个条走廊,不过鞋底都痴笠笠。味精重:冬瓜汤好重味精,根本就系胡椒汤,程度不亚于其他微辣菜式。想清淡啲都唔得。抵食:午餐$55,碟头饭,饭够多,set跟小食、汤同埋港式热饮。
服务差:

2019-03-03