2007-08-08
位于尖沙咀游客区, 但态度奇差, 晚上10时人流不算多, 但落单阿姐态度超劲差, 唔耐烦! 叫双拼饭时自把自为认定客人要一碟(我又留意唔到一碟比一碗贵) 近日更在餐牌角落处鬼祟贴了一张「烧味加一蚊」(老板解释近日烧味贵左)食物质素一般, 不算超好味, 饮品亦一般朋友叫常餐, 25蚊, 选了常餐入面的叉烧意, 居然都要加一蚊! 一个餐写几多就几多钱架啦, 有咩理由加一蚊呀!卖单时发现将单贵左一蚊, 找老板问, 老板又唔理我地, 叫左一个阿银的阿姐来, 阿银姐超级寸, 「加一蚊啰, 写左啰!」「系呀, 一碟系贵d架」「饮品? 无架, 系无餐呀!」「咩条数点计呀?我唔识计呀!」(咁请问阿银姐你学咩人做楼面呀?)最后同老板投诉时, 阿银姐唔忿气, 走前来大大姐「咩事呀而家? 我咩声都无出...」咁样的双拼饭+服务态度, 食左45, 值唔值, 自己谂! 太兴烧味好你100倍呀!
食物质素一般, 不算超好味, 饮品亦一般