5天前 0 浏览
晚上未够6 点走去食,刚好唔驶等,有得直入,简单嚟讲,成间嘢系无service 嘅,例如,坐低后无人理你㗎,无人叫你用QR code, 无人话你知啲茶水可以喺出面自助,啲伙计收你嘢唔会问,啲𩠌又求其放喺无人坐𠮶边嘅枱边。讲吓食物,大家可以睇吓个白灼鱿鱼,半条,得8块好似食剩咁放喺个大碟,最期待嘅卤水鹅,老实,真系无乜特别,求其一间打冷铺都可以好过佢。另外卫生都系差啲,我哋后尾加咗一换甜品绿豆爽,碗嘢拎到嚟,揸住只匙羹个位,系有红豆沙痴住嘅。最有趣系,我1750入坐,有个负责门口安排入座嘅姐姐喺1825 走嚟话够钟,话我啲嘢齐晒。喂,乜唔系90 分钟咩?妳唔好见有人等位就赶我走先得㗎!系咁先,无下次!

白灼鱿鱼

6天前