2022-10-30
之前食过尖沙咀,心谂湾仔呢间都唔会差得去边啦,又见左呢间嘅评语同埋评分都好高同埋唔错,点知出事,唔怪得知中午打去订枱都仲有位啦。今日叫左八样嘢1.无锡脆膳- 不过不失2.意大利黑醋骨- 虽然用咗好浓味嘅意大利陈醋,虽然用咗好浓味嘅意大利陈醋,但系掩盖唔到冰鲜猪肉嘅雪味,好心就去咗啲雪品先煮啦3.扬洲水晶肉- 配上一碟醋点嚟食,味道不过不失4.烤北京填鸭(全)- 烤北京填鸭(全) 唔够热- (餐)鸭卷饼 皮系薄㗎,不过又系唔够热啰。但系啲皮薄得黎十块有七块裂开咗,包好啲酱走晒出嚟啦😪5.风味松子鱼 -普普通通冇惊喜啰6.南翔小笼包(6件)-仲搞笑,醋都唔俾碟!问佢攞佢叫我用返水晶肉𠮶碟醋㖞!咩服务?正嘅小笼包应该系皮薄,揾筷子夹起上嚟都唔会话好易穿。但佢嘅小笼包个皮超好,揾筷子夹到穿哂呀。好差👎🏻👎🏻7.红油抄手 (无影相)-红油抄手揾唔到红油又冇辣味反而有甜味,仲有肥猪肉添👎🏻8.凉瓜焖鸭架-味道可以接受嘅,不过凉瓜嘅份量就少啲啰,得几旧应该唔会有下次,食物同服务都唔得👎🏻
今日叫左八样嘢
1.无锡脆膳
- 不过不失
2.意大利黑醋骨
3.扬洲水晶肉
- 配上一碟醋点嚟食,味道不过不失
4.烤北京填鸭(全)
- 烤北京填鸭(全)
唔够热
- (餐)鸭卷饼
5.风味松子鱼
-普普通通冇惊喜啰
6.南翔小笼包(6件)
7.红油抄手 (无影相)
-红油抄手揾唔到红油又冇辣味反而有甜味,仲有肥猪肉添👎🏻
8.凉瓜焖鸭架
-味道可以接受嘅,不过凉瓜嘅份量就少啲啰,得几旧
应该唔会有下次,食物同服务都唔得👎🏻