原本谂住庆祝生日 为左食法国田螺 特登揾左呢间黎食叫左3个set +法国田螺main course 都食完都唔见个法国田螺 先再追问个员工 然后先知漏单 (明明order个时个waitress 覆左次order)😡咁谂住都算啦 都食饱啦 无理由再等嫁 同埋d野食真系好一般既一般 都费事再试其他野 谂住等甜品到 之后快快食完走啦点知想快都无得快 叫左3个甜品 一个朱古力tart 一个芝士生菜拼盘 一个pancake 等左一个钟 追左3次 右边张隔离枱 迟我地成个钟黎 佢地都食完main同我地一齐等甜品🙄 真系唔明呢3样嘢点解要等成个钟先到 问d员工话要排队㖞 🤢明明左边张隔离枱仲迟过我地食main 但甜品又上先过我地🙄到甜品真系黎啦 真系得啖笑 😠谂住去得呢啲价位餐厅 庆祝生日 点都会帮你写下Happy Birthday字系甜品上面啦 但系佢哋净系个pancake上面插支蜡烛 真系连字都冇 hea到🙄🙄🙄
原本谂住庆祝生日
为左食法国田螺 特登揾左呢间黎食