其实之前都试过帮衬一次,记得都系服务好差,成日讲人走,已经Blacklist咗. 今次朋友约叙旧晚饭,谂住隔咗几年俾多次机会啦,点知仍然系食到一肚气!今日三位晚饭, 6:30到场,全场冇人,咁正常叫嘢食啦,点知去到7:30 ,有个好冇礼貌嘅女侍应走埋嚟话要last order,因为要我哋8:00还枱。我哋好surprise,全场都唔full,有一边仲系全部吉枱,竟然要我哋尽快嗌嘢食同埋走。咁我哋都再加多份烧乳猪,个女侍应好冇礼貌咁话要我哋尽快食完八点前交枱,态度劲串!而家咁嘅市道,有人帮衬已经好啦,都唔满座,仲要赶人走系咩玩法?我哋又唔系冇消费,咁我哋咪即刻走过隔篱餐厅再开个支酒再食过啰。跟住过咗隔篱街一间西餐厅,服务劲好(下次再写食评表扬吓),超Nice,又冇限时!总之呢间餐厅真系唔recommend , 嘢食又唔系特别好食,啲枱又迫,最离谱系啲服务质素仍然系咁差,真系要检讨吓! Anyway, 真系唔会再帮衬!

2024-05-17