2019-03-21
之前经openrice book 枱,book 7点半有9折,book 8点有 25 asia miles。不过book枱主要原因系惊太多人。最后因为迟咗收工,8点先去到,但成场得1张枱有人,心谂原来唔洗book嘅。不过都顺个便问一问会唔会有9折啦~问个侍应,佢就话你迟咗到,唔会有9折,咁我问咁25 asia miles系咪都无。佢答唔到我,揾貌似老板娘嚟。我就重覆问题,佢就好似好嬲咁“你而家迟到呀~book咗7点半8点先嚟,迟到呀你,唔会有㗎”。我再问asia miles 事宜,佢仲继续嬲爆爆咁话“都唔系我哋公司,唔关我哋事,呢d你问番佢哋,总之你迟到唔会有9折!!!“ 。。。。迟到系我唔啱,但你哋本身都唔full,我亦无要求你一定要俾9折我,查询下啫,唔洗咁恶嘛。。。最后叫咗沙律同个饭,味道系ok 嘅。不过咁嘅服务态度真系唔会再去啰。
不过都顺个便问一问会唔会有9折啦~