忙咗成日,想揾间餐厅坐得舒服d食个early dinner。今日星期三6:30左右去到餐厅,老板话7:30有人包咗场,无问题,我哋一个钟食得晒嘅😎有室外同室内,拣咗室内。-晚餐包埋餐包,如果要埋餐汤就+$10每去一间西餐厅,我都好著重个餐包,因为系好睇得出间餐厅系咪每个细节都系用心。呢度嘅餐包系暖笠笠好软熟❤️牛油都系软嘅,一搽就化开,唔会雪到好硬𠮶只-点咗胡麻酱冻豆腐冷乌冬+吉列猪扒乌冬好Q弹又够多麻酱😋吉列猪扒好香脆👍🏻-巴马火腿华度夫苹果沙律分量好多,好足料👍🏻-晚餐送埋甜品+饮品有几款拣,我点咗焦糖炖蛋😋帮衬咗呢间餐厅好多年,都见佢转过几个员工,而不约而同每个员工都系好有礼貌,服务好好👍🏻老板都系好有礼貌。每次食完,除咗享受美食之外,仲得到用心嘅服务❤️食完系带住开心嘅心情返屋企,完满嘅一天😊2人食咗$230,人均$115,性价比好高🤩
有室外同室内,拣咗室内。

晚餐包埋餐包,如果要埋餐汤就+$10

点咗胡麻酱冻豆腐冷乌冬+吉列猪扒
乌冬好Q弹又够多麻酱😋
吉列猪扒好香脆👍🏻

巴马火腿华度夫苹果沙律
分量好多,好足料👍🏻

晚餐送埋甜品+饮品
有几款拣,我点咗焦糖炖蛋😋

2人食咗$230,人均$115,性价比好高🤩