2024-11-03
疫情時食過一次,跟住好耐冇食過,再去食服務態度都係超級好~~~~女店員一入坐就問你要唔要暖水,唔要就比凍水你,跟住就比滾水你消毒餐具。其他餐廳你叫杯熱水都好麻煩,何況仲要主動問你要唔要暖水,認真抵讚仲可以帶狗仔~~唔好要餐廳難做,記得要坐出面呀~~個漢堡餐包薯條,水果杯,餐飲同甜品,承惠$138(未加一),咁既服務態度再加一個完整既set,百零蚊就食到真係好值得一再食支持~不過個人唔推招牌漢堡,個肉似其他肉合成既肉,我自己唔太鍾意~你地可以試其他既漢堡~但個薯條好好食,好大條同埋食到薯仔味嫁,唔係個啲急凍波浪薯條成口粉個啲,係真係有薯仔味既薯條每個晚餐都有跟餐餐包(暖笠笠),三堆牛油超cute~~餐包好軟熟,食唔哂個女店員仲主動比個紙袋你袋番屋企,超級貼心下次去開元朗都會幫襯,咁好服務態度真係第一次覺得有加一既服務質素~好值得支持既小店大家去開元朗既可以去感受下香港少有既好服務餐廳啦~~(p.s,女廁好乾淨好pinkpink仲有好多狗仔相,怕污糟既女士如果人有三急可以放心使用)
仲可以帶狗仔~~唔好要餐廳難做,記得要坐出面呀~~
大家去開元朗既可以去感受下香港少有既好服務餐廳啦~~