2021-03-06 3308 浏览
一个星期去咗两次,呢间将军澳新开嘅海底捞系我喺大陆同埋香港食过咁多间海底捞体验so far最好!虽然新开,侍应们都非常有礼貌殷勤同细心👍💖第一次去系星期二晏昼,唔需要排队。第二次去系星期六晏昼,好彩有预先电话订枱,因为我前一日星期五打去订位嘅时候, 12/ 1点呢啲时间已经full Booking,所以book咗11:30呢个早啲嘅时间。不过佢有预留三分之二嘅枱比walk in服务态度一如以往的好,仲令我有惊喜嘅系以下几点:一、见到我自己玩电话,主动提供手机支架二、主动帮我撇油三、我叫咗蕃茄汤底,侍应主动推荐隐藏菜单四、生日布置有心思,贴咗气球同埋生日快乐喺窗五、见到我夹面鸡手鸭脚,侍应主动帮手夹面而家新开张有提供午市套餐,星期一至日,下午四点前都有,好抵食 🤤 有齐鱼/肉、蔬菜、同埋主食。我两次都食到好饱,食埋佢啲小食,甜品,水果,饭后雪米滋⋯⋯真心觉得抵食,服务态度都好好。环境干净卫生,佢哋而家都有美甲服务啦 ☺️

服务态度一如以往的好,仲令我有惊喜嘅系以下几点:
一、见到我自己玩电话,主动提供手机支架
二、主动帮我撇油
三、我叫咗蕃茄汤底,侍应主动推荐隐藏菜单
四、生日布置有心思,贴咗气球同埋生日快乐喺窗
五、见到我夹面鸡手鸭脚,侍应主动帮手夹面