餐厅: Zeugma
资讯:

2020-01-19 1038 浏览
我系regular customer,一星期起码帮衬一至两次,每次都系打电话落单,外卖自取。寻日一个自称系shop manager嘅外籍男人接电话,竟然同我讲唔接受电话落单,我同佢讲我而家过紧去餐厅,当面同佢讲。收线之后两分钟,我已经到餐厅,佢同我解释话如果客多,就要去餐厅落单,要等,我心谂好似冇乜关系,加上我眼见餐厅当时只有3至4个客人,但系𠮶个manager仍然都系咁讲,我即时同佢讲唔需要喇,我帮衬过第二间。呢间餐厅,我见住佢开张,开头呢个shop manager都几有礼貌,慢慢变到咁样,真系非常忿怒,又好失望,作为食客嘅各位,千祈唔好纵容呢啲餐厅!
外卖自取