2011-02-26
因为系http://www.babybamboo.net http://www.babybamboo.net/deals/deals.php?sdeal_id=177&cityId=1买左张50元优惠卷=100元现金卷 所以去左食每人可以用一张,姐系两个人食可以用两张~因为手机质素唔系咁好,所以唔post d 相喇= =叫左三样野食,由落单到上菜,总共等左15分钟左右上菜之前会俾三块脆饼,再俾三小碗(将)汁你食三碗d未都好特别= = 呢个就各位自己试吧1:香草羊肉饭 $88炒饭来的,分量几多下,系平时屋企既2-3碗饭,我同个fd share食羊肉好正,好有味道~~2:马沙拉鸡肉酿印度烤饼 $28 份量系4块方饱~~ d饼好脆~好食~3:印度香料咖哩鸡 $78份量系豪大大鸡排既鸡粒,大概有7-10块呢个味道唔系好特出,但系ok,好食过快餐咖哩咁话 ~"~总共食左202元.最后个老板送左一壶茶叫masala tea $28 奶茶来的,我觉得几好饮,可能饮惯左珍珠奶茶,呢只奶茶冇咁浓仲好香~~d职员好有笑容,我觉得咁系好正,我好耐冇试过去食野系见到d职员笑- -其间个老板同职员都会走过黎介
买左张50元优惠卷=100元现金卷 所以去左食
每人可以用一张,姐系两个人食可以用两张~
因为手机质素唔系咁好,所以唔post d 相喇= =
叫左三样野食,由落单到上菜,总共等左15分钟左右
上菜之前会俾三块脆饼,再俾三小碗(将)汁你食
三碗d未都好特别= = 呢个就各位自己试吧
1:香草羊肉饭 $88
羊肉好正,好有味道~~
2:马沙拉鸡肉酿印度烤饼 $28
份量系4块方饱~~ d饼好脆~好食~
3:印度香料咖哩鸡 $78
份量系豪大大鸡排既鸡粒,大概有7-10块
呢个味道唔系好特出,但系ok,好食过快餐咖哩咁话 ~"~
总共食左202元.
最后个老板送左一壶茶
其间个老板同职员都会走过黎介绍野食,讲英文 ~"~ 唔系好识听,但系好有待客之道 ^^
今次系我第一次系openrice写食评,因为我真系几满意 ^_^
希望大家多d去帮衬佢啦 ^__^