[呢排太忙少打左食评,我回归喇]钟意煮野食嘅我👩🏻‍🍳对于食真系好有要求特别系西餐🍽早排黎到 Backyard 😋试左佢地嘅圣诞Lunch set menu🥰.首先好欣赏佢地嘅服务❤️员工都非常友善同有礼貌每次对话都会展现笑容☺️食都食得开心啲😋.食物方面:可以睇番最后一张相圈起左我点左嘅食物🍽1)烟三文鱼沙律味道:😋😋😋抵食:😋😋😋😋😋沙律菜新鲜,烟三文鱼够冻,味道正常,没有太大惊喜,但胜在$30好抵食!2)烤BBQ鸡肉薄饼味道:😋😋😋😋抵食:😋😋😋😋味道唔错,Thin crust食落系脆口嘅,加上啲菠萝同车厘茄可以令个Pizza整体食落会清新啲,唔会全部肉咁漏!值得一试!3)烤安格斯牛肉眼味道:😋😋😋😋抵食:😋😋😋😋😋🏆最惊喜系呢碟肉眼!我试野食点睇一间餐厅有冇heart,系靠第一啖就食配菜,平时好多餐厅都会忽略配菜,就咁烚熟佢又唔落调味,令好多人通常都会剩晒啲配菜,但呢度连配菜都好用心煮😋啲薯仔好好食啊!之后到个肉眼🤤我request Medium rare,佢都好准确煮到出黎!份量仲好足,目测至少8安士!个肉眼扒都唔会用松肉少乸到纤维烂晒,肉质本身就够腍🥰.4)最后仲有跟餐咖啡同蛋
[呢排太忙少打左食评,我回归喇]
钟意煮野食嘅我👩🏻‍🍳

3)烤安格斯牛肉眼
味道:😋😋😋😋
抵食:😋😋😋😋😋

4)最后仲有跟餐咖啡同蛋糕 🍰
跟餐黎讲真系好高质☺️唔错!

餐厅环境都唔错,影相打卡都推介啊💕
❤️系一间值得再食嘅餐厅❤️
地点易揾,喺愉景新城隔离咋!